Залипали у смартфони і читали анонси кіно, - луцький активіст про депутатів на скандальній сесії

4
-2
 Залипали у смартфони і читали анонси кіно, - луцький активіст про депутатів на скандальній сесії
Більшість луцьких депутатів від «УКРОПу» не брала активної участі у скандальній сесії міської ради і натомість просто чекала, коли їх відпустять додому.

Про це у Фейсбуці написав керівник Волинського осередку «Національного корпусу» Андрій Д’яченко.

Нагадаємо, у середу, 28 лютого, депутати Луцької міської ради віддали два гектари комунальної землі на вулиці Рівненській в оренду приватній фірмі під забудову житлового комплексу. Це питання викликало не лише бурхливі дискусії у сесійній залі, й затягування роботи сесії далеко за північ, шарпанину і бійки.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Весняний мордобій. РЕПОРТАЖ ЗІ СКАНДАЛЬНОЇ СЕСІЇ ЛУЦЬКРАДИ

«Більшість проукропного депутатського корпусу виглядала в сесійному залі відверто кумедно - вони залипали в смартфонах, гортали фейсбук. На власні очі бачив як одна з укропівських панянок переглядала анонси кінопрем'єр у "Промені" і відверто мучилась», - пригадав активіст.

«Активно себе вели лиш керівники та безпосередньо мотивовані у продавленні скандальних рішень "радикали" (чи екс-"радикали", хто вони там зараз сам чорт ногу зломить). Решта ж до подій у залі проявляли повний інфантилізм і схоже чекали тільки одного - коли вже в групі у ВатсАппі напишуть, що на сьогодні вільні», - додав він.

«Один депутат від Батьківщини годині так о 6 вечора псіханув і пішов додому, але не пройшло й годинки як з кислим обличчям повернувся і зайняв своє місце в залі - певно отримав дзвіночок де йому чітко пояснили, які будуть санкції, якщо не повернеться у своє крісло і не тиснутиме кнопки, коли треба», - зауважив Андрій Д’яченко.

З його слів, саме це і показує, «хто у міськраді працює за гроші, а хто – за принципи».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хто у міській раді працює за принципи?Ну і насмішив.За принципи там працює вахтер і турнікет.
Відповісти
Звертаюсь до Поліщука І.з приводу його заяви щодо написання заяв і складання депутатських повноважень всією фракцією УКРОПа,яку він зробив нам перед Новим роком.Цю заяву потрібно підтвердити справами,а то получиться,що ти Ігорок піздобол,який здатний тільки язиком молоти.І від цього втрачає рейтинг партія вцілому,а не тільки фракція.Якщо ти впевнений в собі і своїх партійцях,що на позачергових виборах знову займете місця в луцькому парламенті,то подай приклад і зроби.
Відповісти
Продажні ліцеміри !
Ви нічого доброго для міста не зробили і не зробити , ваше завдання красти , брехати і робити вигляд благодійника .
Вас треба гнати з міської ради .
Відповісти
Це не депутати - це б и д л о
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні