Блогер описав схему рейдерського захоплення луцьких білбордів

3
2
Блогер описав схему рейдерського захоплення луцьких білбордів
Помічник народного депутата Степана Івахіва та відомий блогер Денис П'ятигорець назвав підняття тарифів на зовнішню рекламу у Луцьку рейдерством.

Про це він написав на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Раніше рейдери підробляли документи, проплачували замовні рішення судів, а потім, з цими стрьомними документами та тітуханами вломлювалися на підприємство, забирали всі документи, печатки та викидали діючих власників на вулицю. Потім перепродували підприємство кілька разів, щоб відмити рейдерське захоплення через схему «сумлінного покупця» та «презумпцію легітимності»", - йдеться у дописі.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: У Луцьку білборди «облили кров'ю». ФОТО

Денис П'ятигорець назвав нову схему рейдерства білбордів "УКРОП-стайлом".

"Захоплюєте владу в місті, формуєте підконтрольний виконком міської ради, приймаєте на виконкомі рішення – підняти оренду землі всім власникам бігбордів в кілька разів, а потім просто чекаєте…", - пише блогер.

Денис П'ятигорець написав, що після підняття цін рекламодавці змушені будуть відмовитися від бігбордів та шукати інші канали для реклами свого продукту.

"Прибутки власників бігбордів швидко перетворюються на постійні збитки, бо за бігборд вони мають платити в міський бюджет не залежно від того, чи висить там реклама чи ні. Врешті власники бігбордів стають банкрутами", - написав чоловік.

"Тоді наші «рейдери по-новому» роблять непристойну пропозицію – продати їм бігборди, щоб вони не потонули в боргах. Після скупки всіх бігбордів підконтрольний виконком знову знижує оренду землі під ними в кілька разів. І вуаля – ти власник надприбуткового бізнесу, та ще й монопольний власник", - зазначив Денис П'ятигорець

"Круто, правда? Так зараз роблять в Луцьку. Але власники бігбордів виявилися з яйцями та вирішили оборонятися. Молодці, хлопці! Так тримати!", - додав блогер

Нагадаємо, у січні-лютому 2018 року виконком Луцької міськради фактично в 1,5 раза збільшив вартість оренди рекламних площ. Це шокувало підприємців, які займаються розміщенням зовнішньої реклами.

Підприємців обурило, що зміни внесли без обговорення з ними, а нові тарифи роблять їхній бізнес - неприбутковим. Тож вони вимагатимуть через суд скасування тарифів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це нормальний капіталізм. Ринок диктує умови
Відповісти
Та укроп віджимає біг борди, щоб свою політичну рекламу на виборах ще вивісити задарма . Та то ж ясно як білий день. Що робиться йклмн, вже все місто захопили . При чому зухвало, нагло. Бандюки...Варяги...і не боїтесь людям в очі дивитись.
Відповісти
В рекламному бізнесі працює 8-10 людей - дизайнери, менеджери, поклейщики, ремонтна бригада. У кожного з цих людей є сімя... З чого тепер платити їм зарплату???? УКРОП дайте відповідь? Що ще не всіх на Польшу в рабство відправили????
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні