--> У Луцьку замість реклами буде новий мурал | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку замість реклами буде новий мурал

1
-5
У Луцьку замість реклами буде новий мурал
На проспекті Волі у Луцьку, замість бордів з рекламою хочуть намалювати новий мурал.

Про це повідомляють Волинські Новини.

Мер міста Ігор Поліщук розповідає, що новий мурал намалюють на тому ж будинку, де вже красується вуличний арт з зображенням тризуба, тільки з іншої сторони. Зараз на місці майбутнього арту висить три борди з рекламою.



Також, зі слів Олександра Ковальського – директора «Луцькреклама», у Луцьку відбувається робота з демонтування незаконної реклами та бордів, які втратили свій естетичний вигляд.

«У тому числі і на проспекті Волі», – додав Олександр.

«Шановні колеги, є ідея облаштувати замість цих трьох бордів гарний мурал. Тут стіна у ненайкращому стані. З протилежного боку цієї будівлі – мурал у вигляді тризуба. Організуємо конкурс серед художників і зробимо мурал, щоб ця стіна прикрашала проспекті Волі, а не відлякувала своїм жахливим станом», – розповідає Ігор Поліщук.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Намалюйте там "замок Любарта"
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні