--> Рекламісти будуть судитись з мерією через підвищення цін на оренду бордів | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Рекламісти будуть судитись з мерією через підвищення цін на оренду бордів

0
0
Рекламісти будуть судитись з мерією через підвищення цін на оренду бордів
Рекламісти готують позов до суду, щоб скасувати рішення Луцькради про підвищення цін на оренду бордів.

Про це у коментарі «ВолиньUA» розповів Голова асоціації рекламістів Волині Сергій Ковальчук.

Нагадаємо, за його ж словами з 1 січня тариф за тимчасове користування місцями, де можна розмістити рекламу зріс на 77 %. Згідно рішення виконкому з 1 березня зросте ще на 49 %.

Рекламіст повідомив, що вже станом на вівторок, 27 лютого, завершується підготовка позову до суду щодо відміни рішення виконкому Луцькради про збільшення базового тарифу в розрахунку за тимчасове користування місцем розташування рекламних засобів, що перебуває у комунальній власності територіальної громади міста Луцька.

Разом з тим Сергій Ковальчук зазначив, що рекламісти не планують обмежитись лише судовим позовом, а й застосують усі доступні законні методи та способи захисту своїх прав та інтересів. Бо миритись із такими рейдерськими способами діяльності влади в місті Луцьку вони не збираються, а "за красивими гаслами про наповнення бюджету міста криється безпрецедентна спроба розвалу рекламних послуг в місті".

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Це підтверджує непрофесіоналізм влади, - Григоренко про підняття цін на рекламу

При цьому, Голова асоціації рекламістів Волині заявив, що членам виконкому посадовцями міської ради подається неповна, недостовірна, а часто й неправдива інформація про реальний стан справ на ринку рекламних послуг.

Водночас, директор комунального підприємства «Луцькреклама» Олександр Ковальський вважає, що підвищення ціни зможе спровокувати зменшення кількості зовнішньої реклами у Луцьку та її впорядкування.

Нагадаємо, член виконкому Луцької міської ради Михайло Щур розповів, що не голосував за збільшення наполовину цін за розміщення зовнішньої реклами у місті, оскільки вважає, що подібне рішення негативно вплине на операторів рекламного ринку: деякі будуть змушені покинути цей ринок, окремі матимуть тривалі неплатежі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні