У Луцьку білборди «облили кров'ю». ФОТО

1
5
У Луцьку білборди «облили кров'ю». ФОТО
У Луцьку після підвищення вартості оренди рекламних площ з'явилися "криваві" білборди.

Їхні фото 28 лютого публікують у Facebook лучани, - пише ВолиньPost.

На білбордах написано: "21 лютого нас вбили тарифи виконкому. Хто за цим стоїть і яка мета?", "чи знає Батько, що роблять його діти".

Також на малюнках великі криваві плями.

Нагадаємо, у січні-лютому 2018 року виконком Луцької міськради фактично в 1,5 раза збільшив вартість оренди рекламних площ. Це шокувало підприємців, які займаються розміщенням зовнішньої реклами. Вони заявили про спробу рейдерства.

Підприємців обурило, що зміни внесли без обговорення з ними, а нові тарифи роблять їхній бізнес - неприбутковим. Тож вони вимагатимуть через суд скасування тарифів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Які ще діти то якісь підстаркуваті полудурки роблять собі скорі гроші на прощання. Бо їм харчуватись не дадуть так як раніше янучари живились... Все, хай Луцьк і село але в людей є клепка в головах і поняття шо є гідним керівництвом задля розвитку, а шо гидким стяжательством. Це лягає в ту саму канву, що й спроба віджиму Старого Ринку.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні