--> Провели на пенсію адміністраторку-легенду луцького «Кораблика» | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Провели на пенсію адміністраторку-легенду луцького «Кораблика»

3
6
Провели на пенсію адміністраторку-легенду луцького «Кораблика»
У луцькому пивному клубі "Оболонь" (у народі - Кораблик) провели на заслужений відпочинок легендарного адміністратора одного з найстаріших закладів Волині – Світлану Квартник.

З 60 прожитих років вона 22 відпрацювала в клубі «Оболонь».

"Добрішої та позитивнішої людини годі й шукати! Під час ранкових зборів усім колективом з величезним задоволенням переглянули фото з різних років і подій за участі Світлани. Посміялись, поплакали. Згадували приємні моменти, дякували, перепрошували.. За надзвичайно важку і водночас дуже приємну роботу колектив і власники подарували обійми, тортики, квіти, шампанське, сертифікат на тур країнами Європи, довічну знижку у закладі та запрошували якомогачастіше забігати в гості", - повідомили у закладі.

Кажуть, на це Світлана пообіцяла: «Чекайте регулярно. Тепер буду відриватись на повну!».

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ювілярці-здоров"я, колективу і власникам - респект.
Відповісти
Це справді подія. Такі видатні люди народжуються один раз в 100 років. Треба було б клопотання на Нобелівську премію. В Луцьку рівних ювілярці немає. Памятник би їй при життю.
Відповісти
Не знаю ювілярку...взагалі, але дуже приємно читати , роздивлятися фотографії про таку подію, Зазвичай тепер - попрацював рік-два, шукає щось інше, потім знов. І через двадцять років толком нічого і знайшов...а ще Польщу треба попробувати- там нас "чекають з розпростертими обіймами ". Приємно, що чарівна панянка стільки років пропрацювала в улюбленому колективі, колеги з сумом проводжають.Хай щастить Вам ! Такі люди, як Ви збудують Україну.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні