У центрі Луцька відкрили нову кав'ярню

9
8
У центрі Луцька відкрили нову кав'ярню
У Луцьку на День закоханих відкрили кав'ярню-кондитерську "Капучіно".

Новий заклад знаходиться на вулиці Огієнка, 2а, що неподалік від історичного факультету СНУ ім. Лесі Українки.

У меню кондитерської - тістечка, кекси, цукерки й інші смаколики.

Заклад працює щодня з 8 до 22 години, а в неділю - з 9 до 22 години.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Відвідаю, як музей, подитися, щоб в черговий раз відчути себе неповноціною. Одні кафе і аптеки. А де брати гроші, щоб туди ходити?
Відповісти
ще жо нас зайдіть...подивитися))
Відповісти
Печи печиво і іж іх дома
Відповісти
Не розумію, до чого ви це написали? А що має бути? Я наприклад в захваті,що місто розвивається,що можна кудись зайти з дитиною, а не тільки пивні бари. І чим вам аптеки не вгодили? Під самим носом вам відкривають,щоб не їхати в кінець Луцька за ліками. Цікава ви людина як на мене)
Відповісти
От що за люди такі???? Йдіть заробляйте, якщо не знаєте де взяти гроші...!!!! Не можете заробити? Змінюйте своє життя! Не потрібно бути негативно налаштованими на все що вас оточує!
Відповісти
Сьогодні зашли купити солодощі. Скажу так:ціни не малі, якість на 3 + максимум. Яблучний штрудель за невеличкий шматочок 40грн на смак фу.. Купили ми на 150грн солодощів з 6 тістечок було норм 2 ва. Як на мене то не дуже там смачна кондитерська за такі гроші.
Відповісти
Добре, що більшість дописувачів не заходила в капучіно!!бо занудам і кнопкодавам там не місце! Мені сподобалось! Смачно! Ціни такі собі! Мені чесно по каві нагадує кофеджіо! Смачно не навязливо! Думаю, як попрацюють то будуть мати рейтинг по каві навіть , як в фелічіти і кофеджіо! А по солодощах дуже навіть не погано! Тим більше шо тільки відкрились
Відповісти
це в "студентському гуртожитку"?
Відповісти
дуже атмосферно, затишно і смачно! рекомендую!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні