«Він не розуміє процесів децентралізації»: голова Маневицького району про експерта Малиновського

6
12
«Він не розуміє процесів децентралізації»: голова Маневицького району про експерта Малиновського
Голова Маневицької райдержадміністрації Андрій Линдюк (на фото) каже, що хотів би очолити велику та потужну громаду, а не дрібну.

Про це він розповів в інтерв'ю, опублікованому на шпальтах видання Конкурент, у відповідь на запитання, чи готовий він очолити Маневицьку ОТГ, якщо така буде створюватися.

"Мені закидали, що я противник децентралізації. Це неправда. Я науковець, люблю системний підхід, прораховую усі кроки наперед. Три роки тому я говорив про крупні та потужні громади. Якби мене тоді послухали, зокрема експерти, які їздили по селах та казали, що, об'єднавши два хутори, створимо громаду…" - мовив він.

І уточнив, що йдеться про професора Валентина Малиновського (Валентин Малиновський - консультант з юридичних питань проекту ПУЛЬС Волинського регіонального відділення Асоціації міст на Волині, доктор політичних наук, професор кафедри політології Східноєвропейського національного університету, - ред.).

"Він абсолютно не розуміє процесів децентралізації. Він їздить селами, розповідає, а потім боїться повертатися у створені ОТГ", - зазначив Линдюк.

"Дрібні громади збільшують витрати на управління. Тому вони повинні бути великими та потужними. Будь-яке таке утворення я хотітиму очолити та готовий поборотися за це право", - сказав посадовець.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
12

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Андрій правий. Спецу з питань самоврядування Малиновському, крім нерозуміння цих процесів, варто "підкачати" свою культуру. Він відштовхує від себе людей з першої ж хвилини розмови. Хамство - воно і в Африці хамство. ПроФФесор - як не кажи.
Відповісти
малиновський валік - це корупціонер на істфаці, якого кришує шваб)) ніхто не згадує як малина бігала ще на першому Майдані, а потім отримавши тепленьке "крісло" у ВОДА. шкода, що є такі люди на Волині.
Відповісти
Це ти гнешся під Линдюком! А Малиновський у 89-91 боровся з такими як ти за Україну, а сьогодні бореться з ворогами децентралізації, такими як Линдюк!
Відповісти
Це непотрібна маріонетка,яка гне спину під кожну владу. Це людина яка зневажає людей,а себе рахує вищою расою.Як вони працювали ще з Загревою-це просто жах,яка зневага до простолюдк.Це тупий бабнмк,який розбирається в тому,що приноситб йому бабло.
Відповісти
Цей чинуша Линдюк блокує реформу в Маневицькому районі щоб зберегти своє правління. Йому не вдалося зламати Колки, але зірвав створення ОТГ в Маневичах. Скільки люди терпітимуть цього хама?
Відповісти
Ворога реформи Линдюка - геть з Маневицького району!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні