--> «Не копають», - керівник Маневицього району про бурштин | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Не копають», - керівник Маневицього району про бурштин

0
-6
«Не копають», - керівник Маневицього району про бурштин
Голова Маневицької райдержадміністрації Андрій Линдюк каже, що у Маневицькому районі ситуація з бурштином контрольована.

Так, на запитання, яка ситуація з бурштином у Маневицькому районі, Андрій Линдюк сказав, що його не копають, - пише "Конкурент".

"Інколи буває, що хтось "залітає", але ситуація контрольована", - зазначив голова Маневицької райдержадміністрації.

Він додав, що у цьому є велика заслуга в цьому Володимира Гунчика.

"Він особисто привіз на "клондайк" головних силовиків області, провів оперативну нараду з приводу бурштину. Якби цього не сталося, ми б втратили контроль. Так, ми витратили чимало коштів, але зараз в районі спокійно", - розповів він.

Також Андрій Линдюк зазначив, що не підтримує роботу комунального підприємства "Волиньприродресурс".

"Мені подобається прозорий підхід до роботи. А в цьому випадку голова Волиньради каже, що було придбано ліцензії за певну кількість мільйонів, навіть суми конкретної не назвав. Разом із цим я бачу, що в статутному капіталі таких великих грошей не було. То звідки вони взялися? Нам не кажуть, хто та на яких умовах вклав гроші у "Волиньприродресурс". Коли комунальне підприємство залучає кошти, потрібен договір, де ми зможемо дізнатися умови цієї співпраці", - резюмував посадовець.

Керівник Маневицього району сказав, що хоче, щоб бурштин коштував, як пісок, і був нікому не потрібний. І додав, що Маневицький район у такому випадку нічого би не втратив.

"Поляки та литовці далеко не дурні люди. Вони порахували, що офіційний видобуток бурштину – не така вже й прибуткова справа! Потрібно придбати ліцензію, вирішити питання із землевласником, процес повинен бути повністю екологічно безпечним. Якщо працювати за правилами, то великого заробітку не буде", - додав Андрій Линдюк.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні