«Не пам’ятаю, щоб туристи скаржились на Старий ринок», - власник турагентства

19
13
«Не пам’ятаю, щоб туристи скаржились на Старий ринок», - власник турагентства
Керівник туристичного агентства «Патріот» вважає, що Старе місто у Луцьку мертве. Туристи не скаржаться на вигляд Центрального ринку, а нарікають на відсутність туалетів.

Про це Богдан Климчук розповів у коментарі «Волинь24».

Богдан Климчук вважає, що вигляд Центрального ринку – не найгостріша проблема, яка є у Старому місті. Натомість, з його слів, туристи дуже часто скаржаться на відсутність туалету у центральному парку.

«По суті, жодній людині не сподобається вигляд нашого ринку. Але я не пам’ятаю випадків, коли туристи скаржилися й нарікали на його існування в центрі міста. Є набагато глобальніші проблеми, на які звертають увагу гості міста. Наприклад, мені соромно, що в центральному парку немає жодного нормального туалету, і туристи неодноразово скаржилися на це», - розповідає керівник туристичного агентства.

Крім того, Богдан Климчук згадує випадок, коли один із туристів провалився в каналізаційний люк. Хоч такі ситуації трапляються рідко, однак вони впливають на загальне уявлення гостей міста про місто.

«У Старому місті є багато недобудованих і закинутих приміщень. Немає нормального забезпечення громадського порядку, жахливий стан історичних пам’яток. Невідомо, коли і як працює підземелля, туристи не можуть відвідати замок в позаробочий день. Старе місто мертве», - додає Богдан Климчук.

Окрім цього, керівник туристичного агентства каже, що існує проблема і з освітленням Старого ринку.

«Особливо по дамбі, між Старим містом і парком. Ми не використовуємо цю інфраструктуру, хоча там чудові можливості зробити щось толкове, приміром, веломаршрути», - резюмує чоловік.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
13

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Те що просять туристи (туалети) влада не робить, а от базар треба знести, щоб побудувати щось своє
Відповісти
Это называется тактом и культурой. А в голове у их стоит вопрос: что за срач у них под замком?!
Відповісти
Ви хоча одного туриста в Луцьку бачили в своэму життя?
Відповісти
Та ці туристи у той срач і не йдуть.це жах,нюхати курей,гуманітрку,кучу сміття. Не смішіть мої капці.Туди тільки полішуки можуть приїжджати і милуватися срачем.
Відповісти
"міська" безголова нахаба.. хто ти така, шоб так зверхньо говорити про тих, хто народився чи живе на Поліссі ?!!
Відповісти
Бо коли маса полішуків перевалила за критичну, місто не витримало! Ви й тут село розвели! Це не "міська нахаба" поїхала на Полісся вказувати як жити, а полішучка диктує тут свої умови життя. Дістали!!!
Відповісти
Ви-кати не треба, бо я якраз народилась і живу в Луцьку. Але не бачила жодного полішука, шоб хамив як ви ото.. хто вам диктує умови?! при чому тут базарники до полішуків і навпаки?? шо ви мелете..
Відповісти
Недавно німець купував у мене гумові автоковрики(доречі луцького !!! Виробника,був задоволений і ціною і якістю).Дружина (українка)розповіла,що найбільше ,,вражають,, туристів не ринки,а наші дороги,і те ,як люди живуть на пенсію у100 ойро.
Відповісти
Треба спочатку подумати, як реагують на це люди, яких безпосередньо стосується це питання - це базарники, які щоденно тут працюють. Не хочуть, щоб їх переносили, то треба поставити питання окультурення ринку
Відповісти
А чому б не поставити на ринку такі ж магазинчики,які ставлять квіткарі біля філармонії,виглядають пристойно.
Відповісти
І все стане на свої місця. А от громадських туалетів в місті не вистачає. Цього влада не бачить?
Відповісти
посрати можна і в короні вітовта чи лазні
Відповісти
А покакати можна в кущиках,як я.
Відповісти
У того климчука в голові туалет, ананіст хрєнов, базарники проплатили за піар
Відповісти
Кому-кому, а тобі-то, точно "паличка" проплачує за правильний піар
Відповісти
В тебе температура? Який піар? Люди можуть залишитись без роботи, через якесь бидло, яке просто при владі і хоче відхватити кусок землі для свого бізнесу
Відповісти
на дпз хай вйобують і торгують
Відповісти
В центрі Луцька на площі якась бетонна споруда кажуть , бувший фонтан ....не розумію , як таке може стояти в центрі.
Туалетів не має .Проблема .Знайшли в кафе "Театральне" смачно готують .Дякуємо .
Базар зручний , бо все є і ціни різні .Можна поторгуватися , але машини заважають .Їх забагато .
Замок Любарта дуже гарний !!!
Відповісти
Муніципали ніяк не реагують на хаос (стоянка під забороняючим знаком,незаконна торгівля) на вул.Замковій.І,отже,ніби сприяють справити негативне враження про весь ринок.Можливо це комусь вигідно?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні