Поліщук розказав, як на луцькому ринку «тітушки» б’ють жінок

2
-4
Поліщук розказав, як на луцькому ринку «тітушки» б’ють жінок
У Луцькраді розказали, як найняті «тітушки» на Центральному ринку жорстоко гамселять чоловіків і жінок.

Про це стало відомо у середу, 17 червня, на позачерговій сесії Луцької міської ради.

На розгляд обранців громади висунули проєкти рішення «Про надання згоди Луцькій районній спілці споживчих товариств на відновлення меж земельної ділянки комунальної власності на вул. Яровиця, 4 (0,0353 га)».

Перед голосуванням виступив радник Луцького міського голови Ігор Поліщук, який закликав колег депутатів не підтримувати ці проєкти рішення.

«Ми бачимо сьогодні, що ця структура, фактично, захопила земельну ділянку по вулиці Глушець, 1. Ми бачимо, що понаймали тітушок, які б’ють і чоловіків, і жінок. Запрошую вам подивитися відео, які ці тітушки б’ють жінок на Старому ринку. Там без розборок: чужі, свої, б’ють всіх підряд. Я вважаю, що ми не можемо підтримувати структуру, яка в наш час вирішує питання рейдерського захоплення земель комунальної власності за допомогою тітушок – незрозумілих людей, які до ринку цього взагалі не мають відношення», – виступив радник Луцького міського голови.

Так, обранці громади не підтримали ці проєкти рішення. «За» проголосував один депутат, «проти» – 2 депутати, утрималось 29 депутатів.

Не підтримали депутати і проєкт рішення «Про надання згоди ЛУЦЬКІЙ РАЙОННІЙ СПІЛЦІ СПОЖИВЧИХ ТОВАРИСТВ на відновлення меж земельної ділянки комунальної власності на вул. Яровиця, 4 (0,0133 га)». У підсумку два депутати проголосували «проти», 30 депутатів утримались від голосування.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Поліщук то є хто? Задрипанець з амбіціями мера?
Відповісти
куди поділась? як бабульок ганяти - то вони перці, ось і робіть висновки чи вони потрібні.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні