«Повів туристів у замок, і стало соромно», - власник луцького кафе

3
11
«Повів туристів у замок, і стало соромно», - власник луцького кафе
Співвласник кафе «МарциПані» , що на вулиці Драгоманова у Луцьку, вважає, що туристів відлякує не лише вигляд Центрального ринку, але й безлад у Старому місті.

Про це Юрій Ліщук розповів у коментарі «Волинь24».

Юрій Ліщук каже, що до Луцька приїжджає чимало туристів, і зовнішній вигляд Центрального ринку – це не єдиний момент, який залишає у них погані асоціації про обласний центр Волині.

«Мені соромно не тільки за наш ринок. Соромно за Старе місто, яке давно потребує уваги, бо там треба навести лад. Там стільки недобудованих об’єктів, за парканами – хащі. Невідомо, будуватимуть там щось, чи ні», - коментує співвласник луцького закладу.

Юрій Ліщук згадує, як приймав гостей з іншого міста, а коли відвів їх у замок Любарта – стало соромно.

«Зі стін замку видно тільки безлад, море сміття, яке лишилося після торгів на ринку. Це велике сміттєзвалище в центрі міста треба забирати. Бо для туристів, м’яко кажучи, вигляд не найкращий», - розповідає чоловік.

На думку співвласника кондитерської, вирішити проблему можна двома способами.

«Або окультурити і повністю переробити ринок, або перенести його десь на окраїну міста. Соромно, що в центрі обласного центру Волині велике сміттєзвалище», - додає Юрій.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
11

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Перенести ринок найлегше. Хай десь в іншому місці будуть купи сміття, головне ж щоб туристи не бачили так?
Відповісти
Звільнивши атостоянку це вирішить парковку в радіусі 500 М. аЛЕ Ж ВАМ СУКИ ТРЕБА ЩОСЬ ПРИВАТИЗУВАТИ, ПРОДАТИ І І ЗАХОВАТИСЯ В ГАРАДЖІ НА ВІКИ.
Відповісти
ПАДЛЮКИ.Вже і сюди добрались.Все б...ді продали б.Ринок заберуть землю продадуть.Ви сукі про людей хоть інколи згадуйте.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні