Волинські депутати образилися, що їм не виділили гроші на поїздку в Польщу

10
2
Волинські депутати образилися, що їм не виділили гроші на поїздку в Польщу
Управління внутрішньої політики Волинської облдержадміністрації не передбачило кошти на поїздку делегації чиновників у Польщу, де в Сагрині 1944 року відбувся масовий розстріл українців.

Депутат Волинської облради Олександр Пирожик стверджує, що у 2017 році у Польщу поїхали лише три депутати, - йдеться у сюжеті "12 каналу".

«Була думка, щоб українська сторона, зокрема Волинь, направила туди масову делегацію. Вже кілька років з Львівщини туди по два-три автобуси їздить. Це ніби Холмщина, вони переселені до нас на Волинь, ми їх приютили. А ми туди не їдемо. Минулий рік з Луцька було три людини - і то в приватному порядку. Я їздив, Котлевський і Данилюк. Ви десь передбачаєте, щоб ми цю круглу дату хоч цього року не залишили непоміченою?» – каже Олександр Пирожик.

Проте, питання дуже швидко вирішилося. Начальниця управління внутрішньої політики запропонувала виділити кошти з програми увічнення, на яку передбачено 100 тисяч гривень. Бюджетний запит подано, тому у представників Волинської області є шанс потрапити на 74-річницю Сагринської різні у Польщу.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А в Пирожика морда не лопне, на хворих діток коштів немає, хоче поїхати побухать за кошти громадян, заробітну плату і откати отримує немалі, одним словом Пирожик в черговий раз показує свою натуру жадібну.
Відповісти
Цыкаво, як потрапити в таку делегацію? Моїх бабусю і дідуся теж висилили з Холмщини на Волинь. Чи то може тільки для чиновників?
Відповісти
Пішкадралом. Яка нам користь з депутатів?
Відповісти
Скоро весна, ми чекаємо депутатів на дачах, скопати землю. Пенсії в нас малі, ви ж не добивається, щоб ми краще жили, тільки все собі. А платити за обрання в нас немає грошей. Проявіть ініціативу.
Відповісти
Голосуйте і обирайте таких як Пирожик і Ко. і надалі і буде вам щастя... :)
Відповісти
Поправка не за обрання, а за орання.
Відповісти
А за свої гроші слабо? 100 тисяч краще виділити на нагальні потреби.
Відповісти
Хто сказав, що вони якщо і поїдуть за "свої" кошти, то це будуть, гроші взяті з люднй і вони не придумають щоб ми ще за якусь фігню платили, наприклад прописка для кота.
Відповісти
Ну вот жлоби, ну як так можна, просто в наглу, відкрито це все робити? Як ви можете жалітись і ображатись, якщо ваші морди розпирає від жадоби і зажерливості, просто вже ні в які рамки не входить, краще б ці гроші пішли б на щось корисне, в нас медицина хромає, бо нема всього чого треба, всюди безпорядок, а ви їхати хочете подивитись, країна вже в такому дні, що гірше нема куди, в нас економіка страшна, а все через те що ви катаєтесь за наші гроші, або знаходите вихід в іншому бюджеті, який передбачений не для вас, а потім кричите, що країна в боргах, і люди повинні виплачувати, та ми без вихідних, лікарняних в відпусток горбатимось.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні