У Польщі таксист напав на українку та погрожував вбити

0
У Польщі таксист напав на українку та погрожував вбити
У Польщі стався черговий скандал з місцевими громадянами та українцями. Цього разу не пощастило молодій українці Крістіні Петрочук, яка на центральному вокзалі Варшави хотіла взяти таксі.

Про це розповіла сама постраждала у мережі, пише Апостроф.

Вона зазначила, що мала при собі дві важкі валізи та рюкзак. Хотіла викликати Uber, щоб приїхати до готелю, розташованого неподалік, проте на вулиці побачила таксистів і вирішила їхати з ними.

«І подумала, що мені складно буде зараз з валізами шукати Uber, яка коштувала на той момент 20 злотих. І сіла до одного з них, моя поїздка мала зайняти не більше п'яти хвилин (спойлер, не робіть так ніколи!). Я запитала ціну і чи можна картою розрахуватися, він відповів мені по-польськи: «дваджеща злотих». Думаю, якраз, як Uber. Водив він дуже небезпечно, і його перше запитання до мене: «Ти українко? З Києва?», - йдеться в розповіді.

Коли авто приїхало під двері готелю, водій зажадав 300 злотих за 2 кілометри колії. Дівчина була здивована такій сумі. Попросила, щоб її не обманювали, адже навіть дорога з України стільки не коштувала, як той короткий шлях. Сказала, що не має права обманювати людей, однак зрозуміла, що не може вийти, адже двері зачинені.

Після цього стала щосили стукати у вікно та просити про допомогу перехожих, однак люди не реагували. Тоді таксист став від'їжджати зі словами: «Хочеш поліцію? Зараз тобі буде поліція!». Дівчина злякалась, почала плакати, кричати, бити у вікно.

«На це він ще більше на мене кричить, обзиває і замахується руками, погрожує вдарити, якщо не замовчу, і голосніше робить музику, щоб мене не чули перехожі... Я почала його благати випустити мене, сказала, що заплачу, скільки скаже. Двоє хлопців все ж таки побачили, що я б'юся в скло, вони єдині, хто підійшли, але він швидко дав на газ. На моє «заплачу» він уже не погоджувався, говорив, давай євро і все, що ти маєш. Я відповідала, що у мене майже немає кешу з собою (і це правда)», - повідомила вона.

Після чого таксист зробив одне велике коло, лаючись. На словах «допомагають цим, кур*а, українцям» викинув з валізами біля готелю.

Дівчина розповіла, що інші українки теж стикалися з подібним ставленням.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-14

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні