У Луцьку через п'яного велосипедиста втаранились дві автівки

4
-1
У Луцьку через п'яного велосипедиста втаранились дві автівки
У Луцьку п'яний велосипедист переходив дорогу на "зебрі" на червоне світло. Автомобіль різко зупинився, щоб його пропустити, і отримав удар ззаду.

Автопригода трапилась у вівторок, 28 листопада, на вулиці Шевченка, поблизу "Нової лінії", - пише Сергій Ярославович на сторінці "Свідомий Луцьк" у Фейсбуці.

Пя'ний велосепедист перетинав дорогу на переході та на червоне світло.

"Цей пяний чоловік зненацька зявився перед авто, що їхало по вул.Шевченка. Тойота завдяки чудовій реакції не збила його. Та отримала удар - ззаду догнало Ауді", - повідомляє Сергій.

Від удару в Ауді розбита та погнута права передня фара, а Тойота позбавилась номерного знаку і отримала кілька подряпин.

П'яний велосипедист хотів утікти з місця пригоди, проте його наздогнали.

Теги: аварія, дтп
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Напевно велосипед був з Польщі чи Литви на євробляхах.
Відповісти
Типу смішно пожартував
Відповісти
Алло воділи, пішоходи, велосипедисти!!! Харе бухати та шататись на дорозі. Гомосєкам з правами: звалюйте в Голандію, дістали такі як тут на ауді, туляться біля задка, загугліть ДИСТАНЦІЯ їтіть-калатіть О-о.
Відповісти
Водію драндулєта Ауді : Безпе́чна диста́нція — відстань до транспортного засобу, що рухається попереду тією ж смугою, яка у разі його раптового гальмування або зупинки дасть можливість водієві транспортного засобу, що рухається позаду, запобігти зіткненню без здійснення будь-якого маневру.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні