«Совок треба з голови вибивати», - у Ковелі хочуть спиляти болгаркою комуністичний знак

3
-12
«Совок треба з голови вибивати», - у Ковелі хочуть спиляти болгаркою комуністичний знак
У Ковелі депутат Вадим Ткачук вимагає від мерії виконання закону про декомунізацію.

Про це пише Район.Ковель.

«В нас у Ковелі є такий обеліск Слави, де є такий один монумент, де стоїть хлопець з мечем, і в нього на щиті намальований такий напис, скажемо так, антилюдської держави, такої диявольської… це є серп і молот, що повністю підпадає під прийнятий у 2015 році закон про декомунізацію», – сказав Вадим Ткачук на засіданні постійної комісії міськради з питань житлово-комунального господарства.

Звертаючись до комунальної служби та архітектури, Вадим Ткачук запропонував один з варіантів: спиляти з пам’ятника серп і молот «болгаркою».

«Якщо ми говоримо про обеліск воїну-«асвабадітєлю», то просто так «болгаркою» спиляти пів щита, ну давайте будемо відвертими, не получиться, тобто фахівець має демонтувати… заварити, тобто провести весь комплекс робіт. Має підійти фахова організація, яка має право на проведення тих чи інших робіт. Ми маємо під те все передбачити кошти, а тільки тоді проводити ці роботи», – наголосив заступник міського голови Андрій Товстига.

«Це є символ тоталітарного режиму, під яким був утворений голодомор зі знищення українців, як нації. І цей «совок» треба з голови «вибивати». Якщо його не можна «вибити» толерантно, то його треба «вибивати» жорстко: без всяких пропозицій, без нічого, просто це потрібно зробити і все, щоб наші нащадки не дивилися на ці диявольські символи колишнього Радянського Союзу. І тому моя пропозиція: розглянути, як його можна зробити нормально. Точно так само, як ми із Ржевом – цією наволоччю Російської Федерації – розірвали стосунки. Точно так само маємо розірвати із «совком». Ось і все! Бо цей дияволізм колишнього «совка» він буде дуже довго…», – заявив Вадим Ткачук.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-12

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Давно пора їх всі валити ті пам'ятники так званим радянським асвабадітєлям
Відповісти
Які ж ви всі, так звані, "борці з радянською символікою" продажні тварюки. Фу, як гидко таке читати.
Відповісти
Свідомим вже давно мізки з голів вибили..... менше було б тих тупих мудаків - легше було б жити
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні