На добудову школи у Луцьку потрібно майже 28 мільйонів гривень

1
-5
На добудову школи у Луцьку потрібно майже 28 мільйонів гривень
На добудову школи №27 у Луцьку потрібно майже 28 мільйонів гривень без урахування зведення спортзалу.

Про це йшлося 10 листопада під час засідання постійної комісії міської ради з питань соціального захисту, охорони здоров’я, материнства та дитинства, освіти, науки, культури, мови, - передають Волинські новини.

Як повідомила заступник начальника планово-технічного відділу управління капітального будівництва Волинської ОДА Олена Шестюк, на сьогоднішній день, з врахуванням використаних коштів та згідно з проектно-кошторисною документацією, на добудову 27 школи потрібно ще майже 28 мільйонів гривень. З її слів, у вартість входить роботи підрядника та обладнання.

На запитання депутата Луцької міської ради Бориса Смаля, чи вистачило б 10 мільйонів, які мала виділити міська рада, аби добудувати 27 школу, Олена Шестюк відповіла, що на сьогоднішній день на добудову 27 школи цих коштів не вистачило б, оскільки потрібно було б ще майже 18 мільйонів, не враховуючи кошти на будівництво спортзалу.

Своєю чергою, начальник управління освіти Людмила Плахотна зауважила, що школу можна відкрити вже у наступному році, не дивлячись на відсутність спортзалу, адже учні можуть ходити у спортзали сусідніх освітніх установ, проте для цього потрібно скласти суміжний розклад.

Також депутати обговорили опалення 27 школи.

Як повідомила начальник управління освіти Луцької міської ради Зіновія Лещенко, сьогодні на адресу управління освіти надійшов лист-доручення від виконувача обов’язків міського голови Григорія Пустовіта, аби прорахувати кошти, які необхідні для опалювання школи, тож в управлінні дали завдання бухгалтерії прорахувати кількість коштів. Зі слів Зіновії Лещенко, опалення буде мінімальним, аби зберегти хороший стан школи та обладнання у ній.

Відтак, депутати взяли почуту інформацію до відома.
Теги: школа №27
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ПАні Людмила Плахотна я як вас побачу наступного разу то за ручку зводжу через дорогу до сусідньої найближчої школи №10 за 1,5км.може вам клепки прибавиться...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні