27-му школу добудують не за рахунок реабілітаційного центру, – Пустовіт

0
-2
27-му школу добудують не за рахунок реабілітаційного центру, – Пустовіт
Виконувач обов'язків міського голови Луцька Григорій Пустовіт запевняє, що школа №27 добудовується не за рахунок реабілітаційного центру для бійців АТО, а спільно з реабілітаційним центром.

Про це він написав у Фейсбуці.

"Хочу ще раз заспокоїти всіх, хто переживає щодо розбудови реабілітаційного центру. На добудову 27 школи було передбачено 12,5 млн грн по соцеконому, які виділили з державного бюджету за сприяння народного депутата України Ігоря Лапіна. Так як ці кошти будуть лише в жовтні, то прийнято рішення зняти відповідну суму з різних об'єктів, добудувати школу, а всі кошти з соцеконому спрямувати на будівництво реабілітаційного центру, тобто замість 5 млн грн спрямувати на реабілітаційний центр 12,5 млн грн", - зазначив Пустовіт.

"Школа добудовується не за рахунок реабілітаційного центру, а спільно з реабілітаційним центром", - наголосив він.

За словами посадовця, до жовтня проектно-кошторисна документація на реабілітаційний центр якраз пройде експертизу.

"Поки це не відбудеться, тендер на проведення ремонтних робіт ми оголошувати не можемо, тобто ці 5 млн грн все одно до кінця вересня були б не задіяні", - написав в. о. мера.

Крім того, каже він, голова Волинської обласної державної адміністрації Олександр Савченко пообіцяв перерахувати на реабілітаційний центр суму, співмірну тимчасово знятій.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Школу №27 у Луцьку таки відкриють 1 вересня. ВІДЕО

"Я не хочу озвучувати ініціативи Олександра Ілліча, він це сам може зробити і без моєї допомоги, просто хочу заспокоїти всіх учасників бойових дій і проінформувати, що питання побудови реабілітаційного центру на базі Луцького центру первинної медико-санітарної допомоги на контролі не лише в керівництва міста, а й керівництва області", - зазначив Пустовіт.

Нагадаємо, існувала загроза, що луцьку школу №27 можуть не відкрити до першого вересня, хоч будівельні роботи цьогоріч уже завершили. Адже на обладнання для навчального закладу не вистачало близько 14 мільйонів гривень. Із державного бюджету на ці гроші можна розраховувати не раніше осені.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні