Депутати Волиньради внесли зміни до бюджету, аби в Луцьку відкрили школу

0
-1
Депутати Волиньради внесли зміни до бюджету, аби в Луцьку відкрили школу
Бюджетна комісія обласної ради проголосувала за те, аби врахувати в обласному бюджеті субвенцію на будівництво 27 школи в м. Луцьк.

Відповідне рішення прийняла бюджетна комісія Волиньради у середу, 15 серпня.

Як зауважив заступник голови комісії Володимир Бондар, «це питання досить чутливе для міста», тому є необхідність його прийняти.

Нагадаємо, під час позачергової сесії Луцької міської ради 13 серпня депутати прийняли рішення про те, аби спрямувати 5 млн грн, закладених на реконструкцію реабілітаційного центру для учасників АТО, на добудову школи №27.

Таке рішення викликало обурення серед атовців. Вони вважають, що кошти на школу можна було знайти з інших джерел. Натомість у міськраді запевнили, що є домовленість із головою облради, що гроші на реабілітаційний центр згодом повернуть місту з обласного бюджету.

«Приємно, що і голова облдержадміністрації, і голова облради тут виступають єдиним фронтом. Це ті питання, які сьогодні потрібні громаді», - зауважив під час комісії Володимир Бондар і запропонував підтримати зміни до бюджету.

Обранці підтримали рішення одностайно. Таким чином через необхідність добудови школи №27 до початку навчального року, внесли зміни до обласного бюджету, врахувавши цільову субвенцію з міської казни розміром 7 200 тис. грн.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні