Вона не виглядає на 90 мільйонів, - луцький атовець про школу №27

4
2
Вона не виглядає на 90 мільйонів, - луцький атовець про школу №27
Луцькі атовці звинувачують міську раду у розкраданні грошей, виділених на будівництво ЗОШ №27.

Про це у коментарі інтернет-виданню «Волинь24» розповів доброволець Сергій Ліманов.

Нагадаємо, у Луцькраді вирішили зняти п'ять мільйонів гривень з реконструкції реабілітаційного центру для учасників АТО. Натомість їх виділили на школу №27.

«Депутати пояснили, що ці п’ять мільйонів їм потрібні для того, аби придбати у класи дошки та парти. Але ж ми розуміємо, що це надто велика сума грошей», - каже учасник бойових дій.

Сергій Ліманов додає, що нині школа не виглядає на 90 мільйонів, які раніше виділили на будівництво ЗОШ №27.

«Подивившись фотографії навчального закладу, розумію, що там немає 90 мільйонів. Тобто крали, а потім зрозуміли, що на носі 1 вересня і можна забрати п’ять мільйонів у людей, яким життєво потрібна допомога», - каже Сергій.

Натомість депутат Луцькради Микола Собуцький стверджує, що під час позачергової сесії вносив пропозицію взяти кошти із субвенції на інфекційну лікарню, або ж з ремонту доріг.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Атовці поскандалили з Поліщуком у Луцькраді.

«Нам пояснили, що ці гроші атовці просто позичають, і протягом двох місяців їх повернуть. То чому не можна було позичити ці п’ять мільйонів з доріг, чи із закупівлі швейцарських тролейбусів? Ви уявіть, обласний центр Волині дожився до того стану, що за три тижні до початку навчального процесу депутати схаменулися і зрозуміли, що їм треба добудувати школу. У січні про школу ніхто не думав, коли «кроїли» бюджет – про це ніхто не думав..», - каже Микола Собуцький.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
те, що дороги в Україні дорожчі від німецьких, чомусь нікого не дивує. як казав один голова колгоспу, в нас зерно не може бути таким дешевим, як в світі, то той вкрав солярку, той запчастини, той засоби захисту, всім треба відкат дати і т.д. так само і з будівництвом.
Відповісти
Ідіот. Будівництвом займається УКБ облдержадміністрації.
Відповісти
Атовці дужі специ в будівництві. Чому ви з ними не поділилися.
Відповісти
8o лiмонiв.... Скiльки це у горилцi?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні