Школа замість реабілітаційного центру: у Луцьку перекроїли бюджет

0
1
Школа замість реабілітаційного центру: у Луцьку перекроїли бюджет
У Луцькраді вирішили зняти 5 мільйонів гривень з реконструкції реабілітаційного центру для учасників АТО. Натомість їх виділили на школу №27.

Про це стало відомо у понеділок, 13 серпня, під час позачергової сесії Луцької міської ради.

Нагадаємо, 13 серпня скликали позачергову сесію Луцькради. На ній розглядали питання про виділення 7,2 мільйонів гривень на обладнання для школи №27. Навчальний заклад планують відкрити 1 вересня.

При цьому на школу хочуть виділити 5 мільйонів гривень, які раніше передбачили на облаштування реабілітаційного центру для учасників АТО на базі Волинської обласної клінічної лікарні.

Читати також: Атовці поскандалили з Поліщуком у Луцькраді.

"Я не йду у відпустку, бо мені привозять облитого бензином і з запальничкою атовця, і він цю запальничку віддає мені в кабінеті. Прийміть це до уваги. Сьогодні ми прийшли вже зовсім з іншими настроями, ніж першого разу", - заявила психолог Олена Звєрєва.

"Дуже прикро, що виникла така реакція. Ніхто її не очікував", - відповів секретар Луцькради Григорій Пустовіт.

З його слів, реабілітаційному центру кошти не знадобляться до кінця вересня. Мовляв триває експертиза проектно-кошторисної документації, яку розробили ще за часів покійного міського голови Миколи Романюка.

"Через два місяці ці кошти будуть в бюджеті. Гарантом виступає ОДА і обласна рада. Раніше жовтня будівництво стартувати не може", - додав посадовець.

"Якщо міська рада проголосує, ми неодмінно перепишемо проект і у вересні проголосуємо за виділення коштів з обласного бюджету. Ми є гарантом того, що кошти будуть", - запевнив радник голови Волинської ОДА Денис П'ятигорець.

Депутат Микола Собуцький запропонував виділити на школу гроші, передбачені на купівлю швейцарських тролейбусів.

Однак його пропозицію не підтримали. Врешті 22 депутати проголосували за те, щоб зняти 5 мільйонів гривень з реабілітаційного центру для учасників АТО.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні