Молода завзятість і ніякої нерухомості: хто очолив Велимченську громаду

2
12
Молода завзятість і ніякої нерухомості: хто очолив Велимченську громаду
Велимченську об'єднану територіальну громаду очолила 26-річна самовисуванка Анастасія Павлович.

На посаду очільника об’єднаної громади претендували також самовисуванці Іван Кобук, Іван Гуд та Василь Зуб. Анастасія Павлович здобула 61,34 % голосів виборців.

У 2015 році Анастасія Павлович стала однієї з наймолодших сільських голів на Волині і в свої 24 роки очолила Велимченську сільраду. До цього вона працювала у Ратнівському відділенні Пенсійного фонду України.

Коли дівчина прийшла працювати у сільраду, то у першу чергу взялася за освітлення вулиць, впорядкувала зупинку, організовувала суботники.

У декларації Анастасія Павлович вказала, що має батька Івана, матір Валентину та двох рідних братів – Івана і Костянтина.

Житловий будинок площею 53,8 метрів квадратних, земельні ділянки площею 2500 і 5001 метрів квадратних у селі Тур Ратнівського району, землі площею 60 метрів квадратних, 6000 метрів квадратних та 2500 метрів квадратних у Велимчі зареєстровані на батька Анастасії Павлович.

У 2016 році Анастасія Павлович отримала 39496 гривень заробітної плати. У декларації дівчина вказала, що володіє грошовими активами на загальну суму 3000 гривень. Новоспечена очільниця Велимченської об’єднаної територіальної громади мала два кредити у «Приватбанку» - 16991 гривень і 1490 гривень.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
12

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ого,не виглядає на 26 років... На 35 мінімум
Відповісти
Принаймі в корупціі не засвітилася..а далі час покаже..
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні