Містика і гектари землі: що відомо про новоспечену очільницю Городищенської громади

3
-4
Містика і гектари землі: що відомо про новоспечену очільницю Городищенської громади
Головою Городищенської об’єднаної територіальної громади стала самовисуванка, яку підтримував БПП «Солідарність», Світлана Соколюк.

За попередньою інформацією Світлана Соколюк отримала 54,04 % голосів виборців. Її конкурентами на виборах були ще троє кандидатів-самовисуванців: Леонід Ковальчук, Микола Ковальчук та Мар’яна Білецька.

Світлана Соколюк раніше обіймала посаду Городищенського сільського голови, проживає у селі Городище.

У декларації Світлана Соколюк вказала, що має чоловіка Миколу та сина Олександра. У власності жінки є житловий будинок у Городищі площею 86 метрів квадратних, три земельні ділянки у рідному селі (1251 метр квадратний, 2000 метрів квадратних та 8000 метрів квадратних) та площею 2,2 гектара у Мартинівці Луцького району.

Ще одна ділянка на 1,9 гектара у Григоровичах Луцького району знаходиться у власності чоловіка.

У декларації новоспеченої голови громади вказано автомобіль сина Олександра «Форд Ескорд» 1988 року випуску, власником якого є третя особа – Тарас Юрків.

Інформація про цінні папери, корпоративні права, нематеріальні та грошові активи, інше цінне рухоме майно відсутня.

У 2016 році Світлана Соколюк отримала 126 493 гривень заробітної плати та 4037 гривень від надання майна в оренду. Ще 5665 гривень пенсії, 4037 гривень від надання майна в оренду отримав її чоловік Микола, 5625 гривень від роботи у КП «Луцьке» заробив син Олександр.

Прес-служба «УКРОПу» повідомляла, що Світлана Соколюк причетна до підкупу виборців 29 жовтня. Зокрема, у Городищенській громаді людей підвозили бусом до дільниці, що розміщена у Городищенському будинку культури.

За словами місцевих жителів, таку доставку виборців організувала Світлана Соколюк. Очевидці стверджували, що найнятий мікроавтобус здійснив декілька «рейсів». Бус забирав людей із сіл Григоровичі, Мартинівка та Городище. Усередині мікроавтобуса виборцям роздавали кошти, аби купити їх голоси

Будучи Городищенським сільським головою Світлана Соколюк підтримала ініціативу місцевих мешканців освятити у Городищі-Другому Луцького району містичне джерело Святої Анни. Тут, за легендою, втопилася вдова.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Класна баба. Мар'яна лоханулася, або ж ні....!!!! Напевне піде в заступники!!!!!???
Відповісти
БАЧ ЯК лоханулась що далі гадості пишуть. видно цілу ніч збирали інфу. щоб ху¥ню написати. Пані Мар'яно потрібно було спокійно лягти і поспати. здоровий сон це дуже важливо для організму. Люди схаменіться ми молоде покоління хочемо жити у незалежній та демократичній державі у нас власна думка і вільне право вибору за кого голосувати. НЕ ПОтрібно писати всяку сра:ь на людей. подивіться у свою декларацію і дайте відповідь як ви за декілька років нагреблися землі більше як Соколючка. Соколючка за 19 років тільки забора поставила коли інші голови вілли будували. Так що пані Мар'яно набереться терпіння і Мудрості ГІДНО приймати поразки.
Відповісти
ще нам маряни не хватало хай иде но молочний пидлогу мити
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні