Крісло очільника Дубечненської громади зайняв сільський голова

0
-8
Крісло очільника Дубечненської громади зайняв сільський голова
Дубечненську об’єднану територіальну громаду Старовижівського району очолив чинний сільський голова, якого підтримала БПП «Солідарність», Анатолій Костючик.

В Анатолія Костючика було троє конкурентів: Марина Сорока, Артем Грицюк та Дмитро Кабанов. Новоспеченого голову громади підтримали 72,43 % виборців.

Анатолій Костючик має дружину Людмилу та доньку Тетяну. Чоловік задекларував шість земельних ділянок у Дубечному загальною площею 1,2 гектара. Також дружина Анатолія Костючика володіє землею загальною площею 2,1 гектара.

Анатолій Костючик задекларував недобудоване житло площею 110 метрів квадратних. Їздить сільський голова на ВАЗ 21703.

У 2016 році Анатолій Костючик отримав 75293 гривень зарплати, його дружина Людмила, яка працювала у Старовижівській РДА – 58577 гривень, донька отримала 65464 гривень за роботу у Старовижівському автодорі. Задекларував чоловік і пенсію у 15739 гривень своєї матері Єви.

Довідково. До Дубечненської ОТГ увійшли Дубечненська сільська рада (село Дубечне, село Залюття, село Лютка, село Мокре, село Рокита) та Глухівська сільська рада (село Глухи, село Текля).
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні