Смачні рецепти від застуди

0
4
Смачні рецепти від застуди
За вікном з кожним днем ​​стає все холодніше, і наш імунітет частенько не справляється зі своїми прямими обов'язками.

Щоб допомогти своєму організму, досить готувати спеціальні напої, які підкріплять імунну систему і зроблять життя простішим.

Портал Рoliteka пропонує рецепти трьох чудо-поєднань.


Обліпиховий чай


Візьміть 100-120 грамів обліпихи (свіжої або замороженої), проваріть і протріть через сито. Потім додайте в чай ​​і дочекайтеся, поки напій закипить. Можна додати трохи меду для посилення ефекту або просто смаку.


Імбирно-медовий напій


Налийте в каструлю 1,5 літра чистої води, зачекайте поки трохи нагріється і додайте 1 очищений корінь імбиру. Доведіть до кипіння і дайте охолонути. Після кладемо мед за смаком, цедру лимона і одну паличку кориці. Нехай напій настоїться приблизно півгодини перед вживанням.


Журавлинний-брусничний морс


500 грамів журавлини і брусниці подрібніть в блендері, додайте два літри води, перемішайте. Плюс 300 грамів цукру і сміливо ставте на вогонь, довівши до кипіння. Якщо хочете замінити цукор медом, то його потрібно додати вже після того, як морс трохи охолоне: при температурі, вищій 38 градусів, мед втрачає корисні властивості.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні