--> Знаки Зодіаку, на які у вересні чекає біда | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Знаки Зодіаку, на які у вересні чекає біда

0
Знаки Зодіаку, на які у вересні чекає біда
Гороскоп на вересень 2022 розповість про знаки Зодіаку, котрим не дуже пощастить зі здоров'ям. Знаменита астрологиня Аріна Артурівна радить читати гороскоп по своєму Асцеденту (висхідному знаку) і по знаку Зодіаку, пише РБК-Україна.

Овен
Астролог радить берегти себе, особливо першу і другу декаду вересня 2022. У третій декаді потрібно дуже уважно ставитися до дороги, до машини, до незнайомих місць, незрозумілих "стрьомних" людей, уникати темряви, менше алкоголю - так можна уникнути неприємних ситуацій.

Діва
Представникам знаку Зодіаку слід поберегтися, менше кави, алкоголю і перебування під сонцем. У вересні 2022 багато Дів можуть почати захоплюватися нетрадиційними методами медицини.

Скорпіон
Здоров'я представників цього знаку буде так собі. Астролог каже, що вам потрібно заздалегідь зайнятися зміцненням імунітету, а також одягатися відповідно до погоди. Бережіть себе!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні