Декілька порад, як уникнути застуди восени

0
-1
Декілька порад, як уникнути застуди восени
Для захисту від осінніх застуд та зміцнення імунітету, важливо правильно харчуватися.

Поки організм звикає до міжсезоння, йому потрібно трохи допомогти, щоб він міг протистояти можливим захворювань. Щоб уникнути осінніх застуд, використовуй нескладні поради, - пише Газета.УА.


Мед і шоколад

Мед і шоколад підвищують імунітет та покращують настрій. Доведено, що гарний настрій також позитивно впливає на опірність організму.

Щоб не набрати зайвих кілограм, краще їсти їх в першій половині дня.


Жувальна гумка

Жувальна гумка сприяє очищенню горла. Так організм має більше шансів позбутися від перших ознак хвороби в її перші години розвитку.


Мідії

У мідіях міститься рекордна кількість вітамінів А, В, С і РР, які зміцнюють імунітет. Мідії - це білок, який необхідний організму для нормального функціонування.


Куркума

Куркума часто використовується, як спеція для різних страв. Вона захищає організм від застуди завдяки куркуліну, який вбиває віруси і бактерії.


Банани

Банани допомагають організму боротися з різними вірусами. Вони багаті вітаміном С, який так потрібен в холодний період року, як для краси шкіри, так і для здоров'я.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ


Смачні рецепти від застуди Смачні рецепти від застуди
15 жовтня, 2017, 03:18
0
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні