До Білорусі прилетів ще один важкий винищувач рф

0
До Білорусі прилетів ще один важкий винищувач рф
До Барановичів, що у Білорусі, прилетів ще один винищувач Су-30СМ ВКС РФ.

Про це пише моніторинговий канал Беларускі Гаюн.

23 квітня на аеродром "Барановичі" з Росії прилетів винищувач Су-30СМ ВКС РФ.

Зараз на аеродромі в Барановичах постійно знаходяться два розвідувальні літаки Су-24МР і щонайменше один винищувач Су-30СМ ВКС РФ (з сьогоднішнього дня їх мінімум два). Нами регулярно фіксуються польоти цих літаків у повітряному просторі Білорусі.

Су-30СМ – остання модифікація багатоцільового важкого винищувача четвертого покоління. Двомісний літак оснащений радіолокатором з фазованою антенною решіткою. Двигуни з керованим вектором тяги та переднє горизонтальне оперення забезпечують Су-30 СМ високу маневровість в бою.

Винищувач здатний розвивати швидкість до 2,1 тисячі кілометрів на годину і здійснювати польоти на відстань до трьох тисяч кілометрів. Бойовий радіус Су-30см становить 1,5 тисячі кілометрів. Літак здатний нести озброєння загальною масою до восьми тонн.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні