На заході України двоє таксистів намагалися вивезти 8 чоловіків за кордон

2
На заході України двоє таксистів намагалися вивезти 8 чоловіків за кордон
Жінку з села Вилок та чоловіка з міста Виноградів затримали прикордонники під час спроби переправити через кордон вісьмох чоловіків.

Про це повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України.

Двох зловмисників, які намагалися переправити чоловіків за кордон, виявили у ході реалізації інформації від оперативних співробітників Мукачівського прикордонного загону.

Від 7 до 11 тисяч доларів за таксі до кордону
За доставлення клієнтів до місця незаконного перетинання кордону, ділки планували отримати від 7 до 11 тисяч доларів з кожного.

П’ятеро із затриманих чоловіків розповіли прикордонникам, що приїхали на Закарпаття ще 2 місяці тому, щоб перетнути кордон. Заплативши незнайомому чоловіку по 10 тисяч доларів вони очікували на їх переправлення в Угорщину. Усі ці місяці вони власним коштом винаймали житло та харчувалися.

Наразі оперативники загону ретельно вивчають усі деталі організації незаконного переправлення осіб через державний кордон.

"Щодо виявлення у діях закарпатців ознак злочину передбаченого ч.3 ст. 332 ККУ прикордонники направили повідомлення співробітникам Нацполіції", – додали у дописі.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Добрый день, меня зовут Сергей, я системы автообзвона настраиваю и ежедневно привожу по 10-15 заявок для вашего бизнеса. стоимость заявки от 50 до 150 рублей.

Могу и вам настроить подобную рекламу буквально за 1-2 дня. Стоимость настройки всего от 5000 рублей. Давайте созвонимся или спишемся в ватсап, обсудим детали и начнём выгодное сотрудничество.

связь со мной :

+79081788000

https://wa.me/+79081788000
Відповісти
Платите за SEO-продвижение давно, но результатов все нет? Я помогу вывести любые запросы Вашего сайта в ТОП Яндекса за 5 дней! Бесплатный тест.

Кейсы и обратная связь: https://telegra.ph/Kejsy-po-bystromu-vyvodu-sajtov-v-TOP-04-09

С уважением, Дмитрий
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні