Дзеркальна дата 24.04.2024: кому рожева повня кардинально змінить життя

0
Дзеркальна дата 24.04.2024: кому рожева повня кардинально змінить життя
У середу, 24 квітня, відбудеться містична та трансформаційна Повня у найзагадковішому, потайливому та таємничому знаку Скорпіон.

Про це пише Апостроф.

Астрологи вважають, що цей Повний місяць виявить теми фінансових, банківських, страхових програм, перерозподілу ресурсів.

Це Повня - кульмінація процесів і ситуацій, що почалися на Молодий місяць 8 Квітня або ситуацій, які зародилися на Молодий місяць 13 Листопада 2023 року. Скорпіон несе в собі багато таємниць і багато хто в цей Повний місяць отримає можливість знайти відповіді, які давно шукали.

Вплив Повного місяця відчувається за 3 дні до і 3 після. Астрологи радять відмовитися на цей період від невиправданих витрат, великих вкладів та будь-яких фінансових ризиків.

Найбільше цю Повню відчують:

Скорпіони - це важливий, кульмінаційний момент, закінчення одного етапу і перехід в інший.

Тельці, Леви та Водолії – можете відчути напругу та дискомфорт, для вас це не простий період.

Раки, Риби - вам відкриються сприятливі можливості, не пропустіть шанс і ловіть підказки Всесвіту.

Квітнева повня останнім часом називають "рожевою". Ця назва прийшла із США. Традиційно вважається, що ці назви народні. Вперше вони з'явилися в призначеному для фермерів журналі The Old Farmer's Almanac у 1930-х роках, і з того часу він є голо
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні