У Польщі запрацює реєстр педофілів

0
0
У Польщі запрацює реєстр педофілів
У Польщі з першого жовтня запустять реєстр злочинців, які вчинили злочини сексуального характеру, щоб захистити дітей від педофілів, передає УНН з посиланням на Польське Радіо.

Повідомляється, що наразі завершується робота над створенням реєстру злочинців та продовжується збір даних людей, яких внесуть у базу.

В МЗС Польщі підтвердили про створення реєстру, який міститиме інформацію про педофілів, з їхніми світлинами, іменами та місцем перебування.

Як повідомляє видання Gazeta Polska Codziennie, навесні минулого року був прийнятий закон про протидію злочинності на сексуальному ґрунті. Депутати майже одноголосно проголосували за цей документ.

"Це дозволило створити реєстр злочинців, які вчинили сексуальні злочини, тобто людей з відхиленнями. Його головне завдання вберегти дітей від негідників", - пише видання.

Зазначається, що у реєстр потраплятимуть засуджені за сексуальний злочин.

"Реєстр буде складатися з двох частин. У відкритій буде знаходитися інформація про місцевість, в якій проживає збоченець. До другої частини, з детальними даними, доступ буде обмежений. Його отримають лише співробітники відомств, що відповідають за безпеку, а також чиновники", - зазначає видання.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні