На Волині діяла злочинна група, яка підробляла пральні порошки

0
6
На Волині діяла злочинна група, яка підробляла пральні порошки
Кіберполіція викрила злочинну групу, яка виготовляла фальсифікат міжнародної марки.

Так, правоохоронці провели обшуки на виробництвах та за місцем проживання її учасників, - повідомляє прес-служба ГУНП України.

Група осіб використовувала логотипи відомих виробників побутової хімії та продавала їх у кількох областях України.

Правоохоронці викрили організоване злочинне угрупування. Воно діяло на території декількох регіонів України. Зловмисники займалась фальсифікацією миючих засобів та пральних порошків, при цьому використовували маркування міжнародної торгової марки.

Документування їх злочинної діяльності тривало близько шести місяців. З'ясувалась, група складалась із п’яти осіб, мешканців Львівської та Волинської областей. Усі вони наразі встановлені.

Зазвичай, для збуту виготовленої фальсифікованої продукції зловмисники використовували всесвітню мережу Інтернет. Там на різноманітних сайтах розміщувались оголошення про продаж цієї продукції.

Водночас збут фальсифікованої продукції відбувався і через магазини роздрібної торгівлі.

На території Львівської та Волинської областей правоохоронці провели вісім санкціонованих обшуків у виробничих і складських приміщеннях, а також за місцем проживання учасників групи.

Під час них було вилучено готівку, комп’ютерну техніку, засоби, приладдя та устаткування для виготовлення фальсифікованої продукції. Також вилучено етикетки і маркування міжнародної торгової марки. Крім того, вилучено вже готову для продажу фальсифіковану продукцію.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 229 (незаконне використання знака для товарів і послуг, фірмового найменування, кваліфікованого зазначення походження товару) Кримінального кодексу України.

Наразі тривають слідчі дії по документуванню діяльності членів злочинної групи.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні