Стало відомо про зловживання Національної лотереї

1
7
Стало відомо про зловживання Національної лотереї
Експерт у сфері грального бізнесу Зоряна Топорецька звернула увагу на деталі повідомлення поліції про напад на точку розповсюдження “Української національної лотереї”, зауваживши, що 11 тисяч гривень для одного лотерейного пункту — це надто великі кошти, повідомляє Експрес із посиланням на УНН.

За словами З.Топорецької, інформація про те, що у касі лотерейного пункту на момент нападу було 11 тисяч гривень, може свідчити або про незаконну діяльність закладу, або про приховування оборотів коштів.

“Треба подивитися звітність і оборот оператора лотерей, яку він показує. Якщо на одній точці у нього виручка 11 тисяч, а в одного оператора повинно бути мінімум 5 тисяч точок розповсюдження, то це дуже великий оборот у оператора лотерей виходить. Зважаючи на це, можна припустити, що там або проводилися не лотереї, а якісь інші ігри, або можливо просто оператор лотерей приховує виручку, тому що середню цифру, якщо взяти і помножити на 5 тис. точок розповсюдження — це виходить сума значно більше річного обороту всього лотерейного ринку за 2016 рік”, - наголосила вона.

За її розрахунками, “УНЛ”, маючи щоденну виручку 11 тис. грн на одній точці, мала б декларувати 19,8 млрд грн обороту щорічно. (11 тис. грн х 30 днів х 12 місяців х 5 тис. точок (як мінімум)= 19,8 млрд грн).

Нагадаємо, 12 травна поліція Дніпропетровської області повідомила про те, що подружжя здійснило напад на точку розповсюдження “УНЛ”. Погрожуючи іграшковим пістолетом, жінка забрала з каси 11 тисяч гривень. Як зазначили в поліції, жінка зімітувала напад на власного чоловіка, який працював касиром закладу. У своїх показах вона зізналася, що її чоловік стажувався в “УНЛ” місяць і щодня бачив там у касі чималі кошти.

Раніше проти “Української національної лотереї” відкрито кримінальне провадження за підозрою в ухиленні від сплати податків та організації грального бізнесу під виглядом лотерей.

Встановлено, що службовими особами та засновниками Підприємства з іноземними інвестиціями “УКРАЇНСЬКА НАЦІОНАЛЬНА ЛОТЕРЕЯ” (код ЄДРПОУ 24940541), ТОВ “ЛАКІ ЛЕНД” (код ЄДРПОУ 38323297), ТОВ “ПЛАНЕТА ЗЕМЛЯ” (код ЄДРПОУ 37047683) створено злочинні схеми щодо ухилення від сплати податків в особливо великих розмірах, легалізації доходів, одержаних злочинним шляхом в особливо великому розмірі шляхом використання фіктивних підприємств та організації зайняття гральним бізнесом під виглядом проведення державних лотерей".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Люди несуть сотнями гривень, особливо перед тиражем забави - могло і бути. Якщо мова не про підпільне казино, яких під вивіскою лотереї працює не один десяток, майже сотня - тількі в Луцьку!!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні