Українцям запропонували проводити мобілізацію за принципом лотереї

0
Українцям запропонували проводити мобілізацію за принципом лотереї
Колишній міністр економіки розвитку і торгівлі, позаштатний радник керівника Офісу президента та член наглядової ради "Укроборонпрому" Тимофій Милованов запропонував свій, доволі екзотичний принцип мобілізації в Україні.

Таку ідею він опублікував у Facebook, пише УНІАН.

Милованов пропонує випадковим чином визначати день і місяць і мобілізувати саме тих, хто народився в цю дату.

"Держава випадково витягує день і місяць. Ті люди які народились в ці дні мобілізуються, інші ні. І так робить для кожної хвилі мобілізації", - написав Милованов.

Також жорстко відреагували на цю пропозицію в ЗСУ.

Зокрема, керівник Центру підготовки операторів БпЛА "Крук" Віктор Таран зазначив, що українська влада повинна підвищувати соціальні гарантії для військових та їх сімей, а не проводити "лотереї" серед потенційних призовників.

"Член наглядової ради "Укроборонпрому" пропонує для втілення ідеї з мобілізації 500 000 українців провести по всій країні лото "Забавна Мобілізація!" - хто витягнув квиточок, той іде служити. А ні - то ні. Про підвищення соціальних гарантій військових та їх сімей, збільшення окладу, гарантій служити за професію тощо - не йдеться", - зазначив Таран.

Він зазначив, що поки влада "шукає спосіб як сховати себе, близьке оточення і товстосумів від мобілізації, Росія демонструє нову версію "Ланцета", який працює по принципу "рою" - росіяни запускають одночасно 20-30 дронів, які наводяться на різні цілі штучним інтелектом.

"Висновки хто і як готує країну до не простого 2024 року робіть самостійно", - додав військовий.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні