У Львові з модульного містечка вигнали 6 переселенців: що сталося

0
У Львові з модульного містечка вигнали 6 переселенців: що сталося
Через систематичне порушення правил проживання, з модульного містечка на Сихові змушені були виселити 6 людей.

Про це повідомив керівник Центру соціальної підтримки вимушено переміщених осіб Володимир Головатий, пише Вголос.

«Із січня 2023 року до березня 2024 року, через порушення правил, зокрема зловживання алкоголем, з модульного містечка на Сихові було виселено 6 осіб. Водночас, щоб ці люди не залишились на вулиці чи не виникли інші негативні наслідки, пов’язані з відсутністю у них житла, працівники нашого Центру кожному, кого виселили з містечка, надали інформацію про прихистки у Львові – із зазначенням адрес та контактних номерів телефонів. Тобто кожному було запропоновано альтернативне розміщення в межах нашої громади.

Хочу наголосити, що ми реагуємо на кожне порушення правил проживання, адже це, найперше, безпека і якість життя для інших мешканців модульного містечка», - пояснив керівник Центру соціальної підтримки Володимир Головатий.

До слова, у модульному містечку на Сихові мешкають вимушено переміщені люди з окупованих територій України. У містечку є 8 двоповерхових будиночків, адаптованих для проживання. Тут є житлові блоки, санвузли та їдальні, а під потреби людей з інвалідністю адаптували усі душові та туалетні кабінки на перших поверхах. Також, тут облаштували 10 дитячих кімнат і кінотеатр, запровадили безкоштовні заняття з англійської та дитячий садок. Зараз тут мешкає майже 1000 осіб, з них майже 260 – діти.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні