Новорічні ворожіння: найкращі та перевірені способи

0
Новорічні ворожіння: найкращі та перевірені способи
Новорічні ворожіння здебільшого прості у своєму виконанні.

Про це розповіли езотерики, інформує Ukr.Media.

Експерти зазначили, що ворожити зазвичай починають уже на початку грудня, а закінчують в середині січня.

Так, можна зробити ритуал із використанням білого або чорного хліба і дізнатися, чи будуть зміни в особистому житті.

Візьміть хліб і киньте його у воду. Якщо він залишиться плавати на поверхні, то є шанси відсвяткувати весілля наступного року, розповіли фахівці.

Крім того, можна дізнатися, яким буде сімейне життя. Необхідно взяти три склянки з водою і одну порожню. У першу покласти чайну ложку меду, у другу — пів ложки солі, у третю — чверть чайної ложки лимонної кислоти, а в четверту налити трохи вина. Склянки необхідно накрити серветкою або невеликим рушником, щоб вмісту не було видно. Потім вибрати один навмання.

Якщо попадеться мед — характер у чоловіка буде хороший, а спільне з ним життя — солодким. Сіль — до печалі та сліз. Лимонна кислота — до сумного життя, а вино свідчить про те, що чоловік буде випивати.

Для ще одного ворожіння знадобляться солоні огірки. На ніч незаміжня дівчина має з'їсти кілька солінь і лягти спати, примовляючи: "Хто мій суджений, хто мій ряджений, той мене й напоїть". Уві сні обов'язково з'явиться майбутній наречений.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні