Як зрозуміти, що вам наснився віщий сон

0
Як зрозуміти, що вам наснився віщий сон
У давнину сновидіння сприймали як прояв божественної присутності.
У стародавніх греків таким проявом був бог Морфей, який своїми крилатими обіймами вводив людину в стан сну. Сьогодні вважається, що наші сни є віддзеркалення пережитого дня, але ця теорія не пояснює той факт, що іноді наші сни — збуваються.

Про це інформує Ukr.Media.

У слов'ян було поширене уявлення, що під час сну душа людини тимчасово покидає тіло і подорожує тими місцями, які людина бачить уві сні. Небезпечно було різко будити міцно сплячу людину. Вважалося, що в цьому разі душа не зможе знайти шляху назад, і людина може захворіти.

Але існує і ще кілька прикмет. Наприклад, якщо уві сні людина сміється, це означає, що ангели забавляють її. Зубами скрегіт — бореться з чортами. Розмовляти уві сні — погано, але якщо в цей момент взяти сплячого за мізинець і запитати про щось, то отримаєте правдиву відповідь. Спати на правому боці — уберегти себе від злих духів. Сон, що наснився на правому боці, збувається. Також від дня тижня, коли наснився сон, залежить, через який проміжок часу він збудеться.

Неділя — здійсниться до обіду або через рік;

Понеділок — здійсниться для тих, хто народився цього дня;

Вівторок — сон може здійснитися через 7-10 років;

Середа — сон віщує;

Четвер — не здійсниться;

П'ятниця — сон пророкує;

Субота — збувається, але не завжди;

Щоб поганий або страшний сон не збувся, потрібно, прокинувшись, не дивитися у вікно або вимовити одне із заклинань:

Куди ніч, туди й сон.

Хороший сон воскресни, поганий навпіл трісни.

Що побачила уві сні, не побачу наяву.

Значення снів, які віщують або пророкують майбутнє, необхідно дивитися в сонниках. Часто наші сни ставлять нас у глухий кут, прокинувшись, ми їх не розуміємо. Вони наповнені не завжди зрозумілими, дивними образами, які здаються нам безглуздими. Коли ми згадуємо свої сни, у нас прокидається цікавість, адже часом ми відчуваємо в них сильні почуття: від страху до блаженства. Творчим людям часто сняться кольорові сни, а людям, які покладаються на свій розум — чорно-білі.

Деякі сни відображають наш психологічний стан, інші — майбутнє, сьогодення і минуле. Віщі сни зазвичай яскраві та легко запам'ятовуються. Почуття і відчуття в цих сновидіннях виражені чітко. Найімовірніше, цей сон є передбаченням майбутніх подій. У цьому разі, оцінивши своє ставлення до побаченого уві сні й звернувшись до сонника, ви самі зможете правильно розшифрувати сновидіння. А, значить, — зрозуміти, що вони означають, що повідомляють вам і як вам найкраще вчинити!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні