У польському поїзді в українки почалися пологи: чим закінчилася історія

0
У польському поїзді в українки почалися пологи: чим закінчилася історія
Громадянка України поверталася з Польщі додому, адже планувала народжувати саме там. Але довелося перервати поїздку, бо пологи почалися прямо в поїзді.

Про це пише 24 канал.

Жінка поверталася до України, щоб бути поруч із рідними, коли народиться малюк. Вона їхала потягом «Щецин – Перемишль» ще з два своїми дітьми – дівчатами 4 та 7 років.

Пологи раптово почались, коли потяг наближався до польського міста Ґлівіце. Це сталося близько 4-ї години ранку. Працівники польської залізниці одразу зателефонували до екстреної служби. Тож коли поїзд зупинився, на платформі в Ґлівіце вже чекала швидка допомога.

Українку забрали до лікарні. Пологи пройшли добре, жінка народила здорову дитину.

Крім допомоги медиків, знадобилась і підтримка поліцейських. Породілля розповіла, що у неї немає родини чи друзів у Польщі, які могли б потурбуватися про двох її доньок. А залишитися з мамою в лікарні діти не могли. Тому офіцер поліції знайшов місце, де потурбувалися про дітей.

Дівчаток прийняли у родині, яка займається екстреним доглядом за дітьми. У них якраз було вільне місце і вони погодились приглянути за українськими дітьми. Там дівчата дочекаються повернення мами з лікарні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні