Власниця пабу народила дитину просто у закладі. ФОТО

0
Власниця пабу народила дитину просто у закладі. ФОТО
У місті Корнуолл, що у Великій Британії, жінка народила немовля прямо у пабі, власницею якого є її родина. Заклад працював аж до моменту пологів у жінки, пише ТСН.

За даними видання власники пабу захотіли, щоб їхня четверта дитина народилась не в лікарні, а вдома. Проте квартира подружжя була небезпечною для домашніх пологів, тому пара вирішила народжувати в пабі, власниками якого вони є.

Паб працював аж до пологів, проте чоловік попередив відвідувачів, що буде змушений їх розрахувати, коли його дружина почне народжувати. Коли 30-річна Бобі сказала своєму 42-річному чоловіку, що почались перейми, він почав заповнювати спеціальний басейн для пологів, попросивши відвідувачів покинути цю частину пабу. Водночас він ще і встигав наливати клієнтам пиво.

Коли почались пологи, то відвідувачі без нарікань покинули заклад. Згодом у пари народилась четверта дитина.

Власники пабу кажуть, що народження їхньої донечки стало справжньою подією. Люди очікували народження немовляти та навіть сперечались, коли почнуться пологи.





Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні