«ПриватБанк» без попередження закриває українцям рахунки: що відбувається

0
«ПриватБанк» без попередження закриває українцям рахунки: що відбувається
Клієнтка ПриватБанку поскаржилася: банк без пояснення причин закрив її рахунки, доступ до банківського додатка. У фінансовій установі пояснили, що вони зобов'язані проводити фінансовий моніторинг та мають право розірвати відносини з клієнтом, який порушив правила.

Про це пише Обозреватель.

«Я є клієнтом банку вже багато років. За весь цей час жодних протиправних дій із мого боку не було. Завжди виконувала всі умови договору», – розповідає клієнтка банку.

У серпні клієнтка отримала листа від банку про те, що співпраця з нею припиняється. При цьому причину так і не назвали.

«Наразі перебуваю за кордоном, фізично у відділення банку потрапити не можу з наведених вище причин. Вважаю дії банку необґрунтованими та неприйнятними для мене, що банк, навіть не поспілкувавшись зі мною, ухвалив таке рішення», – поскаржилася вона.

У «Приваті» пояснили: банк зобов'язаний забезпечувати виявлення фінансових операцій, що підлягають фінансовому моніторингу, до початку та у процесі їхнього проведення.

«На жаль, ваше обслуговування в банку обмежене. При розірванні ділових відносин клієнту надається можливість переведення залишків до іншого банку. Додатково вам було надіслано офіційну відповідь з цього питання», – пояснили в банку.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-14

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні