У селі на заході України через грозу затопило дорогу. ФОТО

0
У селі на заході України через грозу затопило дорогу. ФОТО
На державних дорогах Івано-Франківщини ліквідовують наслідки стихії.

Про це повідомили в Службі відновлення та розвитку інфраструктури в Івано-Франківській області.

Значні опади на Івано-Франківщині спричинилися до зсувних процесів у гірській частині області:

Були випадки падіння дерев та виносу щебню на проїзну частину дороги державного значення Р-24 Татарів – Кам’янець-Подільський на Буковецькому перевалі.

На цій же дорозі зливовими дощами пошкоджено земполотно та узбіччя в п’яти місцях на ділянці від Татарова до Кривопільського перевалу, вода вийшла на проїзну частину в селі Стопчатів Косівського району.
Потоками води нанесло ґрунту, каміння та гілок на проїзну частину дороги державного значення Р-62 Криворівня – Чернівці у Верховинському районі.

Від стихії страждають не тільки гірські райони Прикарпаття. Приміром, на ділянці від с. Нижнів до с. Діброва дороги Н-18 Івано-Франківськ – Тернопіль сталося замулення проїзної частини та узбіч.

“Задля безпеки дорожнього руху та запобігання надзвичайним ситуаціям Служба доручила підрядній організації нагально прибрати наслідки стихії на вказаних ділянках”, – йдеться у повідомленні.

Всіх учасників дорожнього руху закликають неухильно дотримувати ПДР під час опадів та буревію.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні