На заході України через грозу затопило села. ФОТО/ВІДЕО

0
На заході України через грозу затопило села. ФОТО/ВІДЕО
Станом на ранок 8 липня на Івано-Франківщині підтопленими залишаються 14 будинків, 414 дворогосподарств, 26 підвалів. Підмито 3,11 км місцевих доріг.

Про це повідомляє міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків та Головне управління ДСНС України в Івано-Франківській області, пише Еспресо Захід.

"Через сильні зливи піднявся рівень води у річках. Маємо підтоплення у Драгомирчанах – центральна частина та Крихівцях – постраждали вулиці Веселкова, Вербова, Садова. Незначні підтоплення у Чукалівці, Березівці. У місті ж зруйновано частину пішохідного мосту та місцями також незначні підтоплення. Слава Богу, без жертв", - написав Руслан Марцінків.

За інформацією рятувальників, внаслідок підняття рівня води в місцевих потічках залишаються підтопленими 14 житлових будинків, 414 дворогосподарств, 26 підвалів та підмито 3,11 км місцевих доріг, та пошкоджено пішохідний міст через р. Бистриця-Солотвинська в Івано-Франківську.

Разом з тим відновлено транспортне сполучення до 4 населених пунктів. Відкачано 700 м куб. води з 7 підвальних приміщень житлових будинків та 7 дворогосподарств, розрізано та прибрано 19 повалених дерев.

Врятовано 14 людей та ще 80 евакуйовано.

Станом на ранок опади припинились, вода здебільшого самостійно сходить з підтоплених територій, кажуть рятувальні служби.







Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні