Вчені довели що найтовстіші жінки в Європі це росіянки

0
Вчені довели що найтовстіші жінки в Європі це росіянки
Спеціалісти з американського Гарвардського університету та британського Імперського коледжу дослідили інформацію про індекс маси тіла жителів усієї планети з 1980 по 2008 роки і опублікували результати свого дослідження.

Росіянки виявилися найтовстішими жінками в Європі з середнім індексом маси тіла 27,2. На одну десяту від них відстають молдаванки - їх середній ІМТ становить 27,1. Найтовстіші чоловіки живуть у Чехії та Ірландії.

З'ясувалося також, що від ожиріння страждають 12% чоловіків і жінок світу. За останні 28 років індекс маси тіла зріс у США, Новій Зеландії, Австралії та Великій Британії. Найбільш схильні до ожиріння люди з країн із високим рівнем доходів.

Водночас є люди, для яких зайві кілограми - задоволення. Жителька американського штату Нью-Джерсі, 42-річна Донна Сімпсон, котра має мету - стати найтовстішою жінкою планети, навіть заробляє гроші на тому, що люди милуються, як вона їсть. При цьому з особистим життям у цієї жінки все гаразд - її чоловік дуже любить пишні форми дружини.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні