Електроенергія для непобутових споживачів: основні складові вартості*

0
3
Електроенергія для непобутових споживачів: основні складові вартості*
Будь-яка сучасна компанія користується електроенергією для комфортної роботи персоналу, функціонування техніки, виробничого обладнання. Наразі в Україні діє нова схема формування цін на ресурс, згідно якої тариф та обсяг споживання визначається індивідуально та фіксується у договорі між користувачем та постачальником. Останнього можна обирати, адже це нагода знати найбільш вигідні та зручні умови для приємної співпраці.

Компанія «Асканія Енерджі» є стабільним та відповідальним постачальником електроенергії, який:

  • Вибирає та розробляє гнучкі умови для кожного клієнта.

  • Співпрацює з різними іноземними підприємствами, за роки роботи зарекомендував себе як надійний контрагент.

  • Пропонує прозорі умови ціноутворення для кожного бізнесу.



Будь-які штрафи відсутні. Укласти договір із «Асканія Енерджі» означає уникнути фінансових боргів та проблем і стабільно отримувати електроенергію.

Які чинники впливають на вартість електричної енергії для підприємств



Під час утворення тарифу має значення відразу декілька важливих складових. Так, він визначається індивідуально залежно від обсягів та графіків споживання у конкретної компанії. Враховується й платіжна дисципліна та періодичність внесення платежів. Вартість електричної енергії для підприємств на https://ascania.energy/tarifi-na-elektroenergiyu/ передбачає декілька варіантів розрахунку:

  • Повна або часткова передоплати.

  • Післяплата.


Штрафи за відхилення місячних лімітів для всіх клієнтів відсутні.

Компанія має можливість економити, якщо працюватиме за встановленою та чинною системою АСКОЕ або ЛУЗОД.

  • Споживачі групи А. Така схема передбачає погодинний облік використаної електроенергії. Оператор щодня отримує зафіксовані реальні обсяги. Для кожної години роботи підприємства вони можуть відрізнятися. Вночі електрика коштує дешевше. Така система зручна для компаній, які працюють цілодобово.

  • Споживачі групи Б працюють за звичайною схемою. Постачальник продає їм електрику здебільшого за денним навантаженням, саме тоді, коли її вартість найвища. Для розрахунку ціни береться загальний погодинний графік Оператора системи розподілу.


Подаючи заявку на співпрацю з «Асканія Енерджі», потрібно вказати групу. АСКОЕ або ЛУЗОД дає можливість регулювати споживання та остаточну суму на використання електрики.

Які складові входять у вартість електричної енергії для підприємств



Співпраця з компанією «Асканія Енерджі» дозволить вибрати найбільш зручний для конкретного бізнесу графік оплат. Завжди забезпечується зручний зворотній зв’язок для клієнтів, будь-які проблеми вирішуються швидко. Вартість електричної енергії для підприємств складається з:

  • Ціни на електроенергетичній біржі;

  • Тарифів на передачу та розподіл електрики (встановлюються Укренерго та обленерго);

  • Послуг постачальника.



Для визначення умов та укладення договору потрібно подати заявку на сайті.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні