У чому переваги матраца Аскона?

0
4
Аскона — виробник матраців, популярний серед українських покупців. Зумовлено це великим вибором моделей за різними характеристиками та приємною вартістю.

Переваги матраців Аскона



Купити матраци Аскона варто, завдяки великій різноманітності моделей, які відрізняються за такими параметрами:


  • жорсткістю - м'які, жорсткі, середні або дуже жорсткі;

  • габаритами - односпалки, полуторки, двоспалки та дитячі моделі;

  • пружинною чи безпружинною конструкцією.



Вибір матраца за типом жорсткості повинен бути обраний на підставі рекомендацій лікаря та особистих переваг. Загальні правила свідчать, що людям похилого віку краще спати на м'яких спальних місцях, а зовсім маленьким діткам - на жорстких поверхнях. Універсальне рішення – матрац середньої жорсткості.

Перед покупкою матраца важливо одразу визначити розміри спального місця. "Світ Матраців" пропонує вибрати матрац за габаритами на сайті, щоб покупці дарма не витрачали на це час. Фільтр виділить моделі в наявності за цим параметром.

Пружинні матраци пропонуються із залежним та незалежним пружинними блоками. Перший варіант варто вибирати тим, хто обмежений у коштах. Але такі моделі не відрізняються високими ортопедичними властивостями. На ньому дуже зручно може розташуватися одна людина, але не більше, оскільки кожен рух утворює ефект хвилі.



Незалежний пружинний блок передбачає конструкцію, в якій кожна пружина знаходиться в спеціальному чохлі, а значить рухи одного сплячого не заважають нормально відпочивати іншій людині.



Матраци Аскона з незалежним пружинним блоком відрізняються такими особливостями:

  • оптимальною підтримкою форми тіла, оскільки вироби підлаштовуються під положення людини;

  • безпекою, адже пружини у таких матрацах не можуть пробити його поверхню;

  • відсутністю скрипу, що часто виникає у моделях із залежним пружинним блоком;

  • довговічністю, адже звичайний термін служби матраців із незалежними пружинами від 8 до 15 років;

  • здатністю витримувати великі навантаження – понад 120 кг;

  • невеликою передачею - коливання пружин майже непомітно.


І особлива перевага – дві сторони матраца. Одна з них може бути м'якою, а друга жорсткою.



Особливості матраців з наповнювачем



За типом наповнювача матраци можуть бути:

  • штучні,

  • натуральні.


Матраци Аскона найчастіше пропонуються з:

  • латексу;

  • кокосової койри;

  • піни Memory;

  • ортопедичної піни.



Аналізуючи відгуки клієнтів, можна дійти до висновку, що більшість любить натуральні матеріали. Найчастіше вибирають натуральний латекс, який відрізняється високою якістю, довговічністю та пружністю. До того ж добре зберігає тепло та забезпечує вологообмін. Не викликає алергію, і в ньому не розвиваються патогенні мікроорганізми та пліснява.



Койра – ще один популярний натуральний наповнювач для матраців. Найчастіше вибирають для зовсім маленьких дітей, оскільки він відрізняється високим ступенем жорсткості. Матеріал гіпоалергенний та еластичний. Не піддається гниттю і відрізняється гарною повітропроникністю.

Тоді як серед популярних штучних наповнювачів виділяють Memory Foam – високотехнологічний матеріал із гарним ортопедичним ефектом. Виготовляють його із ортопедичної піни.

Штучний латекс також популярний на ринку, оскільки за вартістю дещо нижчий від натурального. А ще служить довше, оскільки синтетичні матеріали легше переносять інтенсивну експлуатацію. Моделі є досить жорсткими, оскільки мають у складі поліуретан.

Кожна модель Аскона знайшла своїх шанувальників, які активно залишають позитивні відгуки про покупку. У каталозі "Світ Матраців" ви знайдете відповідну модель. При необхідності можна оформити доставку матраца в Києві.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні