Зеленський публічно принизив путіна

0
Зеленський публічно принизив путіна
Російський диктатор Володимир Путін більше не є суб’єктом для "цивілізованих людей" і зараз повинен робити все, щоб світ звернув на нього увагу.

На цьому наголосив президент України Володимир Зеленський під час пресконференції після зустрічі з американським колегою Джо Байденом у Вашингтоні 22 грудня, пише Телеграф.

Зеленський нагадав, що у 2019 році під час зустрічі "Нормандського формату" путін запевняв світ у тому, що повномасштабна війна ніколи не розпочнеться, але він збрехав.

Він додав, що тепер путін каже, що після України він піде до інших країн, де колись була сильна присутність СРСР.

"У путіна хворе ставлення до світу, немає сенсу йому відправляти якісь меседжі, він більше не є суб’єктом цивілізованих людей", — зазначив український президент.

Щобільше, він додав, що зараз саме путін має бути зацікавлений у тому, щоб світ звернув на нього увагу, щоб зберегти хоч щось від культури та історії свого народу та держави.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні