Світ готувався до падіння Києва, — Байден

1
Світ готувався до падіння Києва, — Байден
Президент США Джо Байден розповів про першу телефонну розмову з президентом Володимиром Зеленським після початку великої війни 24 лютого 2022 року. Про це він повідомив на брифінгу в Києві, пише Ліга Нет.

За його словами, коли Росія розпочала повномасштабне вторгнення, то у США була пізня ніч, а в Києві — ранок.

"Тоді літаки РФ перетнули кордон, а ви розповіли мені про вибухи. Я не міг повірити, що світ зміниться. Я запитав вас: що я можу зробити для вас і як допомогти вам. Ви сказали зібрати лідерів усього світу і попросити їх підтримати Україну", — сказав Байден.

Він зазначив, що Зеленський говорив, що не знає, чи зможуть вони ще раз поговорити.

"Тієї темної ночі рік тому світ готувався до можливого падіння Києва, всі говорили про можливий кінець України. Минув рік — Київ стоїть, Україна стоїть, демократія стоїть, США з вами й увесь світ з вами", — підкреслив американський лідер.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Тепер нехай світ допоможе загнати кацапів ''під плінтус''
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні