Стало відомо, що насправді сталося з Кримським мостом

0
Стало відомо, що насправді сталося з Кримським мостом
Вибух на Кримському мосту, що стався на початку жовтня, все ще лишається оповитий ореолом таємничості — в Україні свою причетність підтверджують лише опосередковано, а росіяни досі не можуть визначитися із конкретною версією "слідства".

За словами голови Служби безпеки України Василя Малюка, детально розповісти про події на мосту вітчизняні спецслужби зможуть лише після нашої перемоги. Аби ж українцям було трохи легше, він озвучив одну конкретну пропозицію, пише Телеграф.

Очільник СБУ також нагадав, що за всіма нормами права та звичаями ведення війни Кримський міст є легітимною ціллю для української армії, адже через цю переправу надходила величезна кількість техніки та військ в окупований Крим.

"Відповідно до норм міжнародного права, до норм чинного законодавства України, звичаїв традиції війни і виходячи з аналізу оперативної обстановки, ми просто зобов'язані перерізати логістику там ворогу", — підкреслив він, тут же додавши, що розповсюджуватися про ситуацію більше не має можливості.

Натомість він запропонував українцям приєднатися до нього у спостеріганні за розвитком російського псевдослідства щодо вибухів на мосту.

"Вони там "працюють" — затримали вже 22, здається, своїх співгромадян, катують їх, проводять поліграфічні дослідження, і мені цікаво, на що вони вийдуть, — іронізує Василь Малюк. — А всі деталі ми дізнаємося після нашої перемоги".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні