«Потрібно підготуватися»: У ЗСУ попередили українців про новий удар рф

0
«Потрібно підготуватися»: У ЗСУ попередили українців про новий удар рф
Російські війська запускають невелику кількість дронів по Україні останніми днями, адже готуються до нового удару по Україні.

Про це в ефірі телемарафону розповіла очільниця об’єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня України Наталя Гуменюк.

"Останнім часом ворог дійсно використовує такі партії - 10 і більше дронів-камікадзе протягом ночі. Іноді й 3-4 дрони за ніч спрямовують в напрямку, де перевіряють готовність систем протиповітряної оборони, а не намагалися щось ушкодити", - каже Гуменюк.

Вона зазначила, що українцям не варто цього боятися, але потрібно підготуватися до майбутніх обстрілів.

"Ця тактика виправдовується тим, що вони готуються до наступних атак. Це треба усвідомлювати, не треба цього лякатися. Напоготові потрібно тримати речі, щоб зібрати та піти в укриття. Варто пам'ятати, що бойова робота часом призводить до того, що збита ракета чи збитий дрон можуть завдавати пошкоджень чи поранень своїми уламками", - попередила вона.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні