Війна в Україні – лише розминка, наближається велика криза

1
Війна в Україні – лише розминка, наближається велика криза
На дев'ятому місяці повномасштабного російського вторгнення в Україну вже очевидно, що війна в Україні - це тільки розминка.

Як повідомляє WSJ, таку заяву зробив глава стратегічного командування ЗС США Чарльз Річард, який переконаний в тому, що наближається велика криза, пише Уніан.

"Український конфлікт, в якому ми зараз знаходимося - тільки розминка. Наближається велика криза. І пройде не так багато часу, і ми пройдемо перевірку на міцність", - зазначив Річард.

Як зазначається в матеріалі, вторгнення Росії в Україну показало, що сила американського військового стримування слабшає, і цей факт, схоже, занадто мало хто з наших лідерів готові визнати публічно.

"Коли я оцінюю наш рівень стримування проти Китаю, корабель повільно тоне. Він тоне повільно, але він тоне, оскільки, по суті, вони впроваджують свої можливості в поле швидше, ніж ми" - зазначив лава стратегічного командування ЗС США.

Адмірал Річард зазначив, що Америка зберігає перевагу в підводних човнах — "можливо, єдина справжня асиметрична перевага, яку ми все ще маємо", — але навіть це може зникнути, якщо Америка не набере темп, "вирішивши проблеми з технічним обслуговуванням і розпочавши нове будівництво".

Як йдеться в матеріалі, новина торік про те, що Китай випробував гіперзвукову ракету, яка облетіла весь світ і приземлилася вдома, повинна була викликати більше тривоги, ніж викликала. Це означає, що Китай може поставити під загрозу будь-яке місто чи об'єкт США і, можливо, залишитися непоміченим. Той факт, що випробування застало США зненацька і перевершило гіперзвукові можливості Америки, погіршує ситуацію.

"Раніше ми вміли рухатися швидко, а тепер втратили це мистецтво", — додав адмірал. Військові говорять про те, як ми збираємося пом'якшити нашу передбачувану можливу невдачу з розгортання нових балістичних підводних човнів, бомбардувальників або зброї дальньої дії, замість того, щоб запитати: "Що для цього потрібно? Це гроші? Це люди? Вам потрібні авторитети?",- зазначив адмірал.

Як зазначається в матеріалі, поки Китай не нападе на Тайвань або не зробить будь-які інші дії, які завдадуть шкоди інтересам США або союзників, США нічого не можуть з цим вдіяти.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Українці ще на початку війни зверталися до США, та ЄС що кацапів треба жорстко "поставити в стойло".Так ні- не треба екскалації. Ось дехто таку толерантність розцінює як слабинку.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні